Дядо Коледа и Снежанка

специалните гости на вашето коледно парти

Поканете специалните гости на вашето коледно парти – най-харизматичния Дядо Коледа и най-прелестната Снежанка. Където и да изберете да празнувате, празничното настроение ще е дойде с тях. Обадете ни се за коледно парти в градината, училищното тържество, за фирменото коледно парти или за неповторимия празник у дома.

Всяко дете вярва, че е било послушно и заслужава подарък. Очакването на коледното парти, вълнението за срещата със специалните гости, честта лично да получиш коледния подарък от самия Дядо Коледа – ето това ще направи Коледата незабравима за вашето дете!

Всички се чувставаме празнично на Коледа, заобиколени от близките си, обичани и с приповдигнат дух. Остава да добавим щипка магия към коледния дух и приятни изненади. Дядо Коледа и Снежанка вече са намислили как да направят коледното парти забавно, вълнуващо и запомнящо се.

Най-автентичният Дядо Коледа общува с децата и възрастните, обръща внимание на всеки детайл и много внимателно слуша и помни какво му споделят децата! Най-прелестната Снежанка създава толкова топлата и доверие около себе си, че неусетно за минутка всяко дете става неин приятел! И как да не споделиш песничка или стихче с новите си приятели на най-непринуденото коледно парти!

Знаем колко внимателно сте избирали коледните подаръци за любимите си хора. Как сте мислили за тях – какво обичат, кое ще ги зарадва. Подаръците вече са в красивите си опаковки и остава да добавите само финалния щрих за коледното парти – кой ще подари подаръка и как ще го поднесе.

Вижте цени и услуги Дядо Коледа и Снежанка на вашето коледно парти тук.

Съвржете се с нас във Facebook