Дядо Коледа – услуги

Поканете Дядо Коледа у дома, в градината или в училище! Ние ще се погрижим преживяването да бъде незабравимо – и за децата, и за родителите, доставили радост на най-обичаните хора.

Коледата е приказка

Нощта преди Коледа. Градът е притихнал в очакване. Снежинки  в най- красивите си бели рокли танцуват приказни танци, надничайки в светещите прозорци на къщите. Вътре таткото реди последните подаръци под елхата,. От кухнята се носи аромата на току що извадените от фурната коледни меденки. От детската не долита никакъв звук, но малчуганите не спят – долепили са нос в прозореца и с надежда се взират в тъмнината да зърнат дядо Коледа…

Децата ни вярват… очакват вълшебството. Подарете им приказка! Те бяха послушни цяла година и заслужават…

Ние поемаме тази роля с изключителна сериозност, с благодарност за доверието и с вдъхновение за мисията ни да помогнем децата да запазят вярата – в дядо Кoледа, в доброто, в приказното. 

Разгледайте снимки с нашите Дядо Коледа и Снежанка – вашите Специални гости на коледното парти

Съвржете се с нас във Facebook

Актьори

Нашите актьори – истинските Дядо Коледа и Снежанка, в които децата ще повярват! Както се случва във всичките близо 10 Коледи, които празнуваме заедно с тях!

Цени

Обичайната продължителност на едно посещение е около 1/2 час, затова и цените в таблицата са за тази продължителност. За всеки допълнителен 1/2 час се заплаща същата такса.
В цената са включени транспортни разходи в чертите на София.

Разгледайте и другите ни предложения за Училище & Градина