Празник на буквите

Учителите научиха децата ни да четат и пишат. На празника нека те отдъхнат, докато ние забавляваме децата с познавателни игри, весело настроение и незабравими емоции.

След Баба Марта и 8-ми март, идва един празник без специална дата в календара, но със специално място в училищния живот на първолаците – Празникът на буквите.

Маджик Парти Арт е подготвило забавно-образователна програма за празника. С малко думи и с много игри ще направим така, че децата да запечатат спомена от този преломен момент от първата им учебна година с усмивки, настроение и трепет.

Игрите са така замислени, че всеки първокласник да е главно действащо лице в поне една от тях. Но не само в тази роля ще е забавно за децата – публиката също ще бъде въвлечена в играта и ще засилва градуса на емоцията.

Всяка игра съвсем предсказуемо ще е посветена на букви, думи, изречения, правила. Очаквайте участие в игрите да вземат още: разноцветни балони, шантави предизвикателства и актьори, които незабелязано ще попрепитат учениците. И повярвайти, децата ще се надпреварват да излязат „по желание“ на този изпит. А накрая заедно ще изпратим Буквара и ще посрещнем Читанката.

Предвидили сме празникът да може да се проведе едновременно за 2 или 3 паралелки в актова зала/спортен салон или на двора и да е с продължителност около 1 час.

Цена: 7 лв. на дете (при минимум 2 паралелки, около 50 деца)

Ще се радваме да помогнем и с допълнителни услуги: празнична украса, Банер / надпис с текст „Празник на буквите“, коронки с букви за децата, торта (картонена с лакомства), общи/индивидуални снимки, подаръчета за децата (книжка, химиклка, брандирана тениска). Свържете се с нас да обсъдим цени и възможности.

Едва приключили празниците за буквите и вече започваме заедно да готвим Празник за завършване на детската градина или на учебната година. Разгледайте и другите ни предложения за Училище & Детска градина