Писмо от Дядо Коледа

Септември е. Лятното морско приключение наскоро е свършило. Тя е на 6 и тъкмо е започнала последната си година в детската градина. Навън е – играе, но нещо не я свърта на място. Изтичва при мама и пита скоро ли е Коледа. Далеч е още, казва мама. Но тя иска да напише писмото си до Дядо Коледа, тя трябва да го напише точно сега! Салфетка от магазина, молив на дъното на мамината чанта – и започва да пише. Готова е, сгъва салфетката, дава я на мама да я изпрати на Дядо Коледа! Сега може да играе, Дядо Коледа ще се погрижи за всичко. Тя е на 6 и вярва в Дядо Коледа.
Прибират се. Мама тайно разгъва салфетката. Там пише „Искам да ходя в истинско училище“.
Мама е на много повече години, но вярва в Коледните чудеса. Мама се превръща в Дядо Коледа, зарежда се с неговите магически сили и започва за звъни в кварталните училища.
15 септември е. Тя е ученичка. 15 септември за нея се превръща в Коледа – Коледата на сбъднатите мечти.

А вашето дете какво си пожела за Коледа?

Звъннете ни да ни разкажете. Затрудни ли ви с желнията си? Какво си поръча – истински кон, да им рибя опашка вместо крака, или да бъде Батман. Заедно ще измислим как да излезем от ситуцията. А може коледните желания на вашето дете да не са били чак толкова непостижими. И в двата случая оттук поемаме ние – ще напишем писмото-отговор и ще го изпратим на вашия адрес. Би било чудесно да ни изпратете оригиналното писмо, за да напишем на гърба му отговора на Дядо Коледа. Според възрастта на детето, отговорът може да е с ръкописни или едри печатни букви.

Можете да поканите нашите Дядо Коледа и Снежанка на коледното парти у дома – тогава очаквайте в писмото да има снимка на специалните гости и обещание за лична среща. И когато наистина детето получи коледните подаръци на живо край вашата коледна елха точно от тези Дядо Коледа и Снежанка, вярата му в магията на Коледа никога няма да угасне.

Нека заедно създадем коледна приказка за вашето дете!